Sekuritizácia poistných rizík - Pinda, Ľudovít, 1958-
Sekuritizácia poistných rizík. Produkty sekuritizácie poistných rizík. Insurance Linked Securities - ILS. Mechanizmus sekuritizácie poistných rizík. Typy impulzov, spúšťačov (Triggers). Časti emisií cenných papierov – tranží (Tranches). Katastrofické dlhopisy (CAT Bonds).