Kladné a záporné stránky rozvoja a prehlbovania informačnej spoločnosti - Jurík, Pavol, 1987-
Historický pohľad na viaceré pozitívne, ale aj negatívne zmeny, ktoré rozvoj informačnej spoločnosti postupne prináša ľudstvu.