Sociálne siete a ich využitie v získavaní ľudských zdrojov - Szivósová, Mária, 1958-
Problematika získavania ľudských zdrojov, prostredníctvom využitia e-marketingu na sociálnych sieťach. Analýza potenciálu sociálnych sietí pri získavaní ľudských zdrojov v podniku.