50. výročie vzniku Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave - Brezina, Ivan, 1963-
Z histórie Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Jej smerovanie.