25. slovensko-poľsko-ukrajinský vedecký seminár Kvantitatívne metódy v sociálno-ekonomickom výskume – teória a aplikácie - Vojtková, Mária, 1966-
Jubilejný vedecký seminár „Kvantitatívne metódy v sociálno-ekonomickom výskume – teória a aplikácie“ sa konal v účelovom zariadení Ekonomickej univerzity v Bratislave – vo Vile Horský park v dňoch 10. až 12. októbra 2018. Organizácia tohto úspešného v poradí už 25. vedeckého seminára v tomto roku pripadla na Katedru štatistiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Tohtoročný trojdňový seminár bol zameraný na teóriu a aplikácie kvantitatívnych sociálno-ekonomických metód, výskum v oblasti demografie, sociálne a podnikové štatistiky a analýzy trhu práce.