Kompetencie obce pri financovaní regionálneho školstva z rozpočtu obce - Konečná Veverková, Ingrid
Kompetencie obce pri financovaní škôl a školských zariadení z rozpočtu obce podľa zákona č. 596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a zmene a doplnení niektorých zákonov.