Diskriminácia zamestnanca na pracovisku - Tekeli, Jozef
Legálne zakotvenie diskriminácie v pracovnom prostredí a analýza foriem diskriminácie na pracovisku. Rozdiely v pojmoch diskriminácia a šikanovanie.