Vplyv celebrity endorsementu na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa - Hasprová, Mária, 1970-
Vymedzenie pojmu celebrity endorsement. Rozhodnutie o celebrity endorsemente. Vplyv celebrity endorsementu na správanie spotrebiteľov. Výhody a nevýhody využitia celebrity endorsementu. Charakteristika a výsledky marketingového prieskumu.