Motivation of Employees for Creativity as a Form of Support to Manage Innovation Processes in Transportation-logistics Companies - Stachová, Katarína
Analýza vplyvu využitia tvorivého potenciálu zamestnancov na riadení inovačného procesu v logistike dopravy spoločnosti. Prezentácia čiastkových výsledkov a prieskum (realizovaný v rokoch 2013 až 2016). Výsledky odhaľujú významné nedostatky v motivácii zamestnancov ku kreativite a v rozsahu ich zapojenia do inovácií v spoločnosti.