Medzinárodný obchod s falšovaným a pirátskym tovarom - Kittová, Zuzana, 1975-
Vplyv faktorov ponuky a dopytu na porušovanie práv duševného vlastníctva. Falšovanie a pirátstvo ako globálna hrozba pre podnikateľov v zmysle zníženia výnosov z inovácií, oslabenia medzinárodnej konkurencieschopnosti či znehodnotenia dobrého mena. Obchod s falšovaným a pirátskym tovarom - perspektíva EÚ. Kategórie falšovaného tovaru v EÚ (2016). Krajiny pôvodu falšovaných tovarov dovážaných do EÚ. Obchod s falšovaným a pirátskym tovarom – perspektíva SR. Počet prípadov zadržaného tovaru v SR (2012-2016). Kategórie falšovaného tovaru v SR (2017).