Economic Diplomacy - Concept For International Relations Networking Fostering Economic Development - Peternel, Ivona
Politická diplomacia a svetový mier hrali hlavnú úlohu v procese medzinárodných vzťahov, zatiaľ čo v súčasnosti je svetový poriadok riadený najmä ekonomickými záujmami.