Logistické siločiary pretínajú fabriky - Poracký, Marek
Princípy štíhleho riadenia v logistických systémoch. Dopravné toky v logistických modeloch slovenského priemyslu. Vyšsie využitie nákladnej železničnej dopravy v porovnaní s automobilovou dopravou.