Pohyb vo firme ovládnu digitálne dáta - Janková, Nikoleta
S rastúcimi nárokmi výroby na plynulosť zásobovania, nedostatkom miesta a ľudí, sa výrobná logistika nezaobíde bez informacií a optimalizácie na základe digitálnych dát.