<The> Impact of Digitalization on the Development of Modern Concepts in Business Logistics - Richnák, Patrik, 1988-
Vplyv digitalizácie na rozvoj moderných logistických koncepcií a ich význam. Vymedzenie pojmov digitálna ekonomika, Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI). Moderné logistické koncepcie, ktoré pod vplyvom digitalizácie predstavujú nevyhnutný zdroj konkurencieschopnosti na trhu.