Hodnotenie výkonnosti medzinárodne činných podnikov - Hurný, František
Hodnotenie výkonnosti medzinárodne činných podnikov. Hodnotenie výkonnosti na základe porovnávania dvoch skupín podnikov – exportérov a neexportérov, resp. úspešných a neúspešných exportérov. Hodnotenie zamerané na exportnú výkonnosť meranú prostredníctvom najpoužívanejších ukazovatelov exportného výkonu.