Ako pozdvihnúť priemysel v meste - Rifaiová, Daniela
V niektorých častiach krajiny nie je prioritou tvorba pracovných miest, ale doslova upgrade práce.Témy rozvoja mesta určuje interakcia s podnikmi, školami a vedcami. Mestá v centre krajov bývaju sídlom dôležitých priemyselných podnikov. Rozvoj vo väčších mestách ukazuje, že základom rozvoja priemyslu je vznik ekosystému, v ktorom môžu firmy komunikovať so školami a vedou.