Úvery podnikom ďalej rastú - Jesný, Martin
V štruktúre financovania podnikov sa popri úveroch čoraz častejšie objavuje aj emisia cenných papierov. Kým zadlženosť domácich firiem rástla, mediánová hodnota zadlženosti v EÚ v posledných troch rokoch takmer nepretržite klesala. Pohľad na rast úverov podnikom za obdobie 2009-2018.