Komparácia spoločností Alibaba a Apple podľa špecifických kritérií - Potisková, Ingrid
Charakteristika a základné informácie o spoločnosti Alibaba Group a spoločnosti Apple. Porovnanie vybraných zahraničných e-shopov na základe vybraných kritérií: počet zamestnancov, ročné príjmy v daných obdobiach, vývoj ročných príjmov v rámci e-commerce, vývoj globálneho predaja. SWOT analýzy spoločností Alibaba Group a Apple Inc. PEST analýzy spoločnosti Alibaba Group a Apple Inc.