Verejné obstarávanie sa zjednoduší - Lelkeš, Martin
Vznik verejného obstarávania má garantovať vysokú odbornú úroveň procesov. Zefektívnenie a zjednodušenie postupov verejného obstarávania je cieľom veľkej novely, ktorú pripravil Úrad pre verejné obstarávanie.