Generácie a ich vplyv na trh práce - Strážovská, Helena
Fundamentálna charakteristika generácií na trhu práce - baby boomers, generácia X, generácia Y. Aktuálny stav generácií na svetovom trhu práce. Porovnanie generácií na Slovensku so zahraničnou skúsenosťou.