Osobitosti záväzkových vzťahov verejných výskumných inštitúcií - Lapšanský, Lukáš
Osobitosti záväzkových vzťahov verejných výskumných inštitúcií podľa zákona 243/2017 Z.z. o verejnej výskumnej inštitúcií a o zmene a doplnení niektorých zákonov.