Čo prináša crowdfunding malým a začínajúcim podnikom? - Vinczeová, Miroslava
Podstata crowdfundingu a jeho druhy. Úloha crowdfundingu vo financovaní malých a začínajúcich podnikov. Crowdfunding vo svete a na Slovensku.