Digitalizácia a transformácia obchodných modelov v energetike - Pásztorová, Janka, 1960-
Preskúmanie a vyhodnotenie dynamických zmien v energetike v kontexte digitalizácie a následne na základe existujúcich teoretických prístupov posúdenie kľúčových aspektov úspešnej transformácie obchodných modelov v energetike. Investície do obnoviteľných zdrojov energie a digitalizácie v zmysle využívania internetu vecí a inteligentnej analýzy údajov ako aj adekvátna transformácia obchodných modelov ponúkajú príležitosti na podporu rastu obnoviteľných energií v globálnom meradle a poskytovanie bezpečnej a udržateľnej energie pre všetkých.