Monitorovanie zamestnancov kamerovým systémom - Mičudová, Tatiana
Povinnosti zamestnávateľov pri monitorovaní zamestnancov kamerovým systémom. Dotknuté osoby. Súkromie a osobné údaje. Právne dôvody spracovania osobných údajov. Monitorovanie zamestnanca podľa Zákonníka práce. Ochrana zamestnanca.