Niektoré aktuálne výzvy systému riešenia sporov WTO - Brocková, Katarína, 1976-
Kríza systému riešenia obchodných sporov v rámci WTO, ku ktorej došlo najmä v dôsledku postoja aplikovaného administratívou USA k vymenúvaniu nových členov Odvolacieho orgánu.