Tradičný životopis alebo profil na LinkedIne? - Olexová, Cecília, 1976-
Všeobecné zásady zostavovania štruktúrovaného životopisu. Tipy pre napísanie životopisu. Videovizitka ako zaujímavý doplnok k životopisu. Sociálna sieť LinkedIn ako efektívny, pomerne bezpečný a dôveryhodný prostriedok na sprostredkovanie zamestnania. Profil na LinkedIne.