Zásada výchovného pôsobenia v správnom konaní - Srebalová, Mária
Problematika pôsobenia správnych orgánov na subjekty správneho konania, zmysel, obsah a prejavy zásady výchovného pôsobenia v správnom konaní a osobitne pri správnom trestaní.