Zákon o sociálnej ekonomike a sociálnych podnikoch - Gejdošová, Slavomíra
Zákon č. 112/2018 Z. z. o sociálnej ekonomike a sociálnych podnikoch. Legislatívne vnímanie sociálneho podniku v zmysle nového zákona. Spoločensky prospešná služba. Akú fyzickú osobu považuje zákon za znevýhodnenú osobu. Registrovaný sociálny podnik. Spoločensky prospešné nájomné bývanie. Podpora podnikov zo strany štátu. Povinnosti a obmedzenia registrovaného sociálneho podniku pri poskytnutí podpory. Sankcie zo strany Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR.