Formy zamestnania v sektore malých a stredných podnikov na Slovensku - Korcsmáros, Enikö
Atypické formy zamestnávania. Výhody a nevýhody atypického zamestnávania pre zamestnávateľa. Zmapovanie foriem zamestnanosti v sektore malých a stredných podnikov na Slovenku so zreteľom na vyzdvihnutie použitých foriem zamestnanosti. Výsledky dotazníkového prieskumu.