Parametry určující měření připravenost firmy k realizaci inovačních projektů - Krchová, Hana
Systematické inovácie ako hybné sily konkurencieschopnej a úspešnej firmy. Oslo manuál - základná metodická či analytická príručka k meraniu inovačných aktivít. Inovačné aktivity podnikov v Českej republike v období 2012-2014. Pripravenosť podnikov k zavádzaniu inovácií. Aplikácia mapy pripravenosti firiem na inovácie. Praktická aplikácia mapy inovačného potenciálu na konkrétnu firmu.