New political perspectives on Korean peninsula - Lajčiak, Milan
Posledný vývoj na Kórejskom polostrove v kontexte dlhodobej, vyše 60 rokov trvajúcej politickej a vojenskej konfrontácie. Zameranie sa na uvoľnenie napätia a nové perspektívy po období eskalácie počas posledných dvoch rokov.