Atribúty súčasnej multipolarity - Ondriaš, Juraj, 1988-
Analýza rastúcej multipolarity rozobratím významu ekonomickej a mäkkej moci ako nevojenských dimenzií moci štátov a stručným načrtnutím zmeny zastúpenia vo vybraných medzinárodných organizáciách.