Implementácia agendy 2030 a jej cieľov udržateľného rozvoja v SR - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Ucelený prehľad o prípravách SR na implementáciu udržateľných cieľov vrátane vytvárania vhodných inštitúcií k uplatňovaniu udržateľnej rozvojovej agendy. Význam a potreba rozdelenia implementácie Agendy 2030 na dva základné smery, na externú implementáciu zameranú na rozvojovú spoluprácu s programovými a projektovými krajinami SR a na internú zameranú na implementáciu cieľov udržateľného rozvoja v rámci národného hospodárstva SR.