Belarus: Development of International Relations - Surma, Liudmila
Cieľ strategického medzinárodného rozvoja Bieloruskej republiky je zapojiť sa a zúčastňovať sa na následných činnostiach v globálnej oblasti: hospodárstvo, politika, kultúra a humanitárne inštitúcie. Aktívna účasť v medzinárodných organizáciách, rozvoj vonkajších vzťahov a spoluprácu nielen so susednými krajinami, ale aj s krajinami Európskej únie, Ázie.