Úroveň dôvery obyvateľov Ukrajiny k politickým inštitúciám - Zubro, Tetyana, 1975-
Problematika výskumu dôvery k politickým inštitúciám a politikom. Význam tohto fenoménu ako politologického javu a spoločenského mechanizmu spočíva v tom, že ide o jednu z najdôležitejších zložiek, ktorá zabezpečuje stabilitu a legitimitu politického systému a spoločenský poriadok.