Vplyv konvergencie US GAAP a IFRS na zvýšenie kvality účtovných informácií - Bagiová, Alexandra, 1994-
Úvod do problematiky a zhodnotenie súčasného stavu. Memorandum o porozumení známe aj ako Dohoda z Norwalku - významný míľnik v harmonizačnom procese presadzovania IFRS vo svete. Akceptácia IFRS v USA. Vplyv procesu konvergencie US GAAP a IFRS na zvyšovanie kvality účtovných informácií a ich vykazovanie v účtovnej závierke. Konvergenčný proces US GAAP a IFRS v kontexte používateľov účtovných informácií. Obsahový aspekt konvergenčného procesu US GAAP a IFRS.