Dotácie v daňovej evidencii v roku 2018 - Strählová, Jarmila
Daňová evidencia je zjednodušená evidencia, ktorú môže viesť podnikajúca fyzická osoba podľa § 6 ods. 11 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Ilustračné príklady.