Účtovné informácie prezentované v konsolidovanej účtovnej závierke - Hornická, Renáta, 1977-
Konsolidovaná účtovná závierka v porovnaní s individuálnou účtovnou závierkou. Konsolidovaná účtovná závierka ako dôležitý zdroj informácií pre investorov a banky. Všeobecné predpoklady na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky. Všeobecné náležitosti konsolidovanej účtovnej závierky. Štruktúra a obsah konsolidovanej účtovnej závierky.