Kognitívny aspekt auditu a jeho prínos pre skvalitnenie účtovných informácií širokého spektra používateľov - Kareš, Ladislav
Všeobecne o audite. Účel auditu účtovnej závierky. Cieľ auditu v súlade s medzinárodnými audítorskými štandardmi. Stanovenie podmienok a pravidiel pre transparentné a verné zachytenie ekonomických informácií pre čo najširší okruh používateľov. Usmernenia Medzinárodnej federácie účtovníkov (IFAC) pre štatutárnych audítorov a audítorské spoločnosti. Štatutárny audit. Služby štatutárneho audítora a audítorskej spoločnosti.