Predaj podniku a základ dane u daňovníkov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Petrovická, Iveta
Predaj podniku v účtovníctve. Predaj a kúpa podniku z pohľadu dane z príjmov. Daň z pridanej hodnoty. Praktické príklady.