Dohoda o brigádnickej práci študentov - Seneši, Norbert
Povinnosti súvisiace so vznikom dohody o brigádnicej práci študentov. Uzavretie dohody o brigádnickej práci študentov. Povinnosti zamestnávateľa. Ilustračné príklady.