Metódy výberu premenných pri substantívnych testoch - Kareš, Ladislav
Riziko auditu. Metódy výberu premenných pri substantívnych testoch. Diferenčný odhad. Pomerový odhad. Odhad priemernej položky. Pravdepodobnostný výber. Ilustračné príklady.