Teoretické východiská manažmentu znalostí a jeho vplyvu na konkurencieschopnosť - Hlavatý, Ivan, 1978-
Teoretická analýza možností teoretických prístupov a systémov manažmentu znalostí. Metóda obsahovej analýzy zdrojov.