Konanie podnikateľov a excesy štatutárnych orgánov obchodných spoločností - Holub, Dušan
Právny stav konania štatutárneho orgánu podnikateľa právnickej osoby, spôsobu akým koná, obmedzení rozsahu jeho konania a excesov štatutárnych orgánov. Analýza právneho inštitútu štatutárneho orgánu, založená na konštantnej judikatúre, ktorá je zdrojom relevantnej interpretácie ustanovení Občianskeho a Obchodného zákonníka.