Green Marketing as a Strategic Approach for Creating Value - Hudec, Martin
Analýza moderného chápania ekologického marketingu, jeho pridanú hodnotu a potenciál pomocou metód analýzy, syntézy, indukcie, dedukcie, porovnania.