Z popelky favoritem - sázka na biometan - Adámková, Alena
Národný klimaticko-energetický plán v Českej republike. Cieľ novely zákona o podporovaných zdrojoch energie. Dôraz na využitie biometánu. Prvé české lastovičky. Pilotný projekt konverzie oxidu uhličitého z bioplynovej stanice do metánu. Testovanie autobusu poháňaného energiou z kanálu.