Zhodnotenie významu dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Južnou Kóreou pre Slovensko - Kašťáková, Elena, 1974-
Význam dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Južnou Kóreou pre slovenskú ekonomiku. Analýza vývoja zahraničného obchodu a investičných vzťahov medzi Slovenskom a Južnou Kóreou. Možné perspektívne oblasti vzájomnej obchodnej spolupráce.