<The> Richness and Variety of the Language in Business Context - Hrdličková, Zuzana
Učebnice "Market Leader Business English" a "Ideálne idiomy v podnikovej anglickej komunikácii" predstavujú širokú škálu formálnych a neformálnych obchodných výrazov. Neformálne využívanie jazykových prostriedkov sa stáva čoraz rozšírenejšie. Idiómy sa teraz používajú viac vo formálnej písomnej forme. Článok obsahuje kmeňovú slovnú zásobu alebo blízke synonymá z viac ako 300 obchodných anglických idiomov.