Quality of Education and Systems–Based Educational Evaluation - Matulčíková, Marta, 1964-
Čiastkové výsledky výskumného projektu č. 014EU-4/2016 "Príprava obsahu a štruktúry predmetov zameraných na rozvoj základných podnikateľských znalostí a zručnosti absolventov vybraných lekárskych študijných odborov ". Otázky zlepšovania vzdelávacích procesov hodnotenia. Hodnotiace modely založené na systémovom prístupe, charakteristické znaky a pravidlá pre ich aplikáciu.