Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2018 - Gášpárová, Eva
Veľkostná skupina účtovnej jednotky a špecifiká účtovania. Inventarizácie majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväzkov. Kontrola vedenia účtovníctva v priebehu účtovného obdobia. Účtovanie závierkových a upravujúcich závierkových účtovných prípadov. Zistenie výsledku hospodárenia. Splatná a odložená daň z príjmov. Uzatvorenie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky. Opravy zistených chýb. Názorné praktické príklady.